Каталог товарів
'ulogin:auth' is not a component

Як зібрати фрезу на мотоблок Weima

Як показало наше спілкування з покупцями, деякі власники культиваторів і мотоблоків Weima зазнають труднощів при складанні фрез для наших апаратів. Для початку розповімо про відмінності наших девайсів. Фрези для мотоблоків Weima випускаються чотирипелюсткові та трипелюсткові.

фрезы для мотоблока

Для зручності посилання на мотокультиватори Weima https://motochas.com.ua/weima 

Кількість ріжучих лопастей в кожен секції може бути різним - три або чотири. Залежить воно від розташування кріпильних пластин на осі. Якщо в комплекті з вашим апаратом поставляється пряма вісь без зміщення кріпильних пластин, значить мається на увазі установка трьох пелюсток на кожну секцію. Якщо ж кріпильні квадрати зміщені відносно один одного, значить на кожній секції повинно бути по чотири фрези.

Збірка чотирипелюсткові фрези полягає в послідовній установці лівих і правих фрез на кріпильну пластину. Для зручності складання рекомендуємо розділити все фрези на дві частини, в кожній з яких буде порівну лівих і правих пелюсток. Важливо простежити щоб ріжучі кронки були спрямовані по ходу руху культиватора. Додаткова секція кріпиться до основної за допомогою штифта.

Збірка трипелюстковими фрези починається з кріплення першої фрези на кріпильну пластину. Болт можна наживити, але не затягувати, оскільки в подальшому його потрібно буде зняти. Дві інші фрези встановлюються з протилежного боку кріпильної пластини, таким чином, щоб зафіксувати болтами все три фрези на осі. Тут важливо простежити щоб все кромки фрез розташовувалися по ходу руху культиватора. Деталі з маркуванням R встановлюються на праву сторону машини, з маркуванням L на ліву. Додаткова секція кріпиться за допомогою штифта.

Розглянемо зборку на прикладі фрези для культиватора Weima WM900M-3 New, до нього йде четирёхлопостная фреза

У комплекті піввісь, 32 ножа поравну лівих і правих (28 довгих і 4 коротких), болти, гайки.
Основна особливість кріплення ножів в даній моделі - короткі ножі розгорнуті до редуктора. Якщо встановити на їх місце довгі ножі, то ви пошкодите редуктор запустивши мотоблок.

Комплектация фрезы для мотоблока Weima
Але, як то кажуть, краще один раз побачити, ніж 10 разів прочитати або почути. Як бонус компанія "Моточас" надає можливість за допомогою відео ознайомитися зі збіркою фрез. Приємного перегляду
Как пользоваться мотоблоком Weima WM -1100А
20.09.2017
Как пользоваться мотоблоком Weima WM -1100А
Видео - как правильно завести и использовать Weima 1100А
Выбираем мотоблок WEIMA с легкостью
04.09.2017
Выбираем мотоблок WEIMA с легкостью
Профессиональные огородники постепенно овладевают средствами механизации.
Двигатели WEIMA, аналогов которым нет
18.10.2016
Двигатели WEIMA, аналогов которым нет
В двигателе WEIMA WM170F обьем двигателя 212сс (у других он 207сс), что обусловлено более длинным ходом поршня
Будьте в курсі:
E-mail
Підписатися



© 2014-2023 МотоЧас. Техніка для справи. Всі права захищені.