Каталог товарів
'ulogin:auth' is not a component

Мінітрактори китайського виробництва до 24л.с.

Використання минитрактора в рази зменшує трудомісткість сільськогосподарських робіт і знижує собівартість врожаю. При цьому сучасні машини можуть виконувати масу інших додаткових завдань - наприклад, перевозити вантажі або відкидати сніг. Як вибрати техніку, яка служила б довго, а обходилася б недорого? Європейські виробники дороги і надійні, СНГ та вітчизняні - не відрізняються надійністю. Відповідь дбайливим господарям - китайські міні-трактори.

Минитрактора китайские

Переваги і недоліки
У чому перевага китайських тракторів? В першу чергу - вони дешеві і надійні. Їх ціни дешевше навіть вітчизняних зразків подібної сільськогосподарської техніки, а надійність порівнянна з дорогими німецькими машинами. Зазвичай китайські міні-трактори працюють в суворих реаліях близько 10 років, і після капітального ремонту служитимуть ще стільки ж. Хоча китайську техніку прийнято вважати неякісної, досвід використання тракторів з-під неба спростовує це твердження. Так, може зламатися ручка або стеклопод'емник, але вузли машини будуть працювати, як годинник. Досить часто китайські виробники ставлять японські перевірені двигуни на свої міні-трактори. В результаті вартість техніки стає трохи дорожче, але це сповна окупається економією на капітальних або поточних ремонтах техніки.

До недоліків китайської сільськогосподарської техніки можна віднесли невелике число допоміжних знарядь до цієї техніки. Це пов'язано з тим, що в Україні головними аграрними культурами є пшениця і соняшник. У Китаї така техніка призначена для вирощування і збирання рису. Великі дистриб'ютори вже вирішили цю проблему - обладнання для мінітракторів замовляється у виробника або ж збирається вже в нашій країні.

Як правильно вибрати міні-трактор
Для оптимального вибору подібної техніки слід звернути увагу на такі параметри:

потужність двигуна;
тип коробки передач;
тип двигуна.

Потужність трактора визначає його можливість обробити певну ділянку землі. Ділянки більше 10 га обробити трактором потужністю 25-30л.с, для площ менших розмірів підійде техніка слабший. Для обробки земельного наділу бажано вибирати мінітрактор з механічною коробкою передач, для прибирання снігу або стрижки газону підійде і автомат. Габарити також мають значення. Ідеальним вважається таке співвідношення ваги трактора до його потужності, як 50 кг ваги машини до 1 к.с. її потужності.

У більшості мінітракторів стоять двотактні або чотиритактні двигуни дизельного типу. Двотактні дуже галасливі, часто перегріваються і витрачають багато палива. Чотиритактні створюють помірний шумовий фон, з економною витратою палива. До того ж вони менш токсичні і вибагливі. Але і коштують вони дорожче. Так що вибір залишається за майбутнім власником.

Що можна купити зараз?
Український ринок міні спецтехніки пропонує широкий вибір тракторів китайського виробництва. Серед них - Zubr, Файтер, Jinma, Dongfeng, Xingtai, DW, Forte. Вся пропонована техніка оснащена необхідним обладнанням, призначеним для обробки поширених українських агрокультур. Розглянемо короткі характеристики кожної з цих машин.

DW - практичні універсальні трактора найрізноманітнішої потужності. Повний привід, ступінчаста механічна трансмісія. Ці міні-трактори надійні і універсальні в застосуванні. Для роботи в зимових умовах деякі моделі - напрімерDW 244AC, оснащені закритою кабіною з. Потужність двигуна -24-35 л.с;
Forte - постачальник китайських міні тракторів без кабін. Бюджетні потужні машини для обробки земельних ділянок. Більшість моделей працюють на чотиритактних дизельних двигунах, обладнані електростартером і гідравлічною системою управління обладнанням.
Zubr - китайський мініуніверсал превосходно адаптована до роботи в різних кліматичних умовах. Конструкція силової передачі та ходової частини трактора дозволяє використовувати моторний момент двигуна з оптимальною ефективністю та мінімальними втратами потужності. В складі заводської комплектації крім обов'язкового асортименту комплектуючих входить почвофреза.
Файтер - з перших недель своєї появи на отечественном ринку бюджетної тракторної техніки модели Файтер зайняли в рейтингах споживчого запитання провідні позиції. Нова розробка китайських спеціалістів орієнтована на застосування в приватному секторі та фермерських господарствах, тим не менш, може успішно задействовать в комунальній сфері.
Скаут - Для підвищення проходимості мототракторів виробники оснастили свої «продукти» такою корисною функцією, як блокування диференціала. Відомо, що блокований диференціал допомагає забезпечити мототракторну кращу прохідність і маневреність, уникати проскальзывания, пробуксовки і заносів.Пользователи сучасних мототракторів неодноразово зверталися до виробників з проханням усунути подібні відтінки і ... виробники пошли на зустріч: тепер вдосконалені моделі, такі як Скаут Т-15 , Т-18 і Т-24, наприклад, мають таку подібну функцію.
Шифенг - в імпортному мінітракторном асортименті 24-х сильних підвищених споживчих потреб користуються покращеними в технічному відношенні моделями. Серед інших Shifeng характеризуються вдосконаленим дизайном, підвищеним комфортом, ВОМ, рессори, наявність додаткового обладнання.
Crosser - універсальний механізований агрегат, призначений для виконання різноманітних робіт на невеликих ділянках землі і в вузьких просторах. Вони мають невелику вагу і габарити, які дозволяють використовувати їх на посівах сільськогосподарських культур, при обробці грунту і рослин.
Видео с фестиваля «Мотоблок-2017»
04.10.2017
Видео с фестиваля «Мотоблок-2017»
Организован Черновицкой районной общественной организацией «Нам небезразлично»
Как загрузить минитрактор в бортовую газель. Видео
23.09.2017
Как загрузить минитрактор в бортовую газель. Видео
Погрузка минитрактора на грузовую газель дело ответственное
Будьте в курсі:
E-mail
Підписатися



© 2014-2023 МотоЧас. Техніка для справи. Всі права захищені.