Каталог товарів
'ulogin:auth' is not a component

Бізнес в селі: Сільський туризм

Досвідчені експерти стверджують, що організувати прибутковий бізнес в селі набагато легше, ніж відкрити якесь перспективна справа у великому мегаполісі. У сільських жителів є власна ділянка землі і невелике підсобне господарство, тому вони можуть істотно заощадити на початкових вкладеннях, використовуючи техніку і сировину, яке є в наявності. У даній публікації ми розповімо вам який бізнес можна відкрити в селі, не маючи на руках великого стартового капіталу.


Сільський туризмСільський туризм Нові ідеї бізнесу без вкладень з нуля 2017 роки для початківців, пов'язані з туризмом, завжди відрізнялися непоганий прибутковістю. Цей стосується і сільського туризму. На думку психологів, найкращий відпочинок - це зміна місця проживання. Міські жителі втомилися від постійного шуму і суєти, тому вони із задоволенням приїжджають в сільську місцевість, щоб насолодитися спілкуванням з природою. Підприємці-початківці, які ламають голову над тим, яким бізнесом зайнятися в селі, навіть не підозрюють про те, що сільський туризм - це «золоте дно» для новачків. Вартість тижневого ЕкоТур коливається в межах 1,5-2 тис. гривень з однієї людини.
Додатковий прибуток можна отримувати з організації різних розваг:
кінних прогулянок;
рибалки;
полювання
і т. д.
Розробіть таку цінову політику, щоб вашими послугами могли користуватися пенсіонери і бюджетники. Тури для дітей шкільного віку можна продавати за півціни. Зелений туризм - це відмінний приклад, як можна зробити бізнес в селі з нуля.
Будьте в курсі:
E-mail
Підписатися



© 2014-2023 МотоЧас. Техніка для справи. Всі права захищені.