Каталог товарів
'ulogin:auth' is not a component

Вейма - про компанію Weima Agricultural Machinery Co., Ltd з Китаю

weima logo

Weima Agricultural Machinery Co., Ltd є одним з провідних китайських виробників бензинових і дизельних двигунів, сільськогосподарської техніки (мотоблоки та мотокультиватори), а також бензинової і дизельної мототехніки (генератори та мотопомпи). Підприємство розташоване в місті Чунцин, в верхів'ях річки Янцзи. 

Починаючи з 2012 року керівництво Міністерства сільського господарства Китаю регулярно привласнює бренду Weima звання «Найпопулярніша марка мотоблоків серед китайських споживачів».

На даний момент WEIMA має більш ніж 50.000 квадратних метрів виробничих площ, і персоналом понад 700 співробітників. Продукція Weima продається в більшості регіонів Китаю і більш ніж 70 країнах за кордоном.

Weima виробляє більше 100 різних моделей устаткування, яке розроблено відповідно до принципів енергозбереження, високим рівнем ефективності і низьким рівнем шуму.

weima бензиновые мотоблоки


У порівнянні з іншими постачальниками сільськогосподарської техніки в Китаї, мотоблоки та мотокультиватори WEIMA володіють наступними конкурентними перевагами:
Продажі і обсяг експорту - № 1 в Китаї протягом багатьох років.
Велика кількість вузлів власного виробництва. Порядку 70% вузлів сільськогосподарської техніки проводиться в складальних і фарбувальних цехах заводу Weima.
Weima випускає широку лінійку мотоблоків і культиваторів, що налічує понад 30 різних моделей, розроблених з використанням власних 27 патентів різних видів. На даний момент Weima розпорядженні командою професійних розробників, що складається з близько 75 осіб.
За 2015 рік Вейма продала 200 000 двигунів, 120 000 мотокультиваторов і мотоблоків, 50 000 генераторів. При цьому 40% продукції було продано в Китаї, 60% відправлено на експорт. 1/3 всього експорту було реалізовано під торговою маркою Weima, 2/3 - під іншими торговими марками.

 
Наприклад, Вейма зараз робить двигуни і мотоблоки для відомої шведської компанії Husqvarna. В Україні продукція Вейма продається також під брендами Булат, Кіпор і т.д., а, наприклад, найбільший український виробник мотоблоків і мотокультиваторів Мотор Січ комплектує свою продукцію двигунами Weima.
Видео обзор мотоблока Weima WM 1100A-6
21.09.2017
Видео обзор мотоблока Weima WM 1100A-6
Полный видео обзор мотоблока
Выбираем мотоблок WEIMA с легкостью
04.09.2017
Выбираем мотоблок WEIMA с легкостью
Профессиональные огородники постепенно овладевают средствами механизации.
Двигатели WEIMA, аналогов которым нет
18.10.2016
Двигатели WEIMA, аналогов которым нет
В двигателе WEIMA WM170F обьем двигателя 212сс (у других он 207сс), что обусловлено более длинным ходом поршня
Будьте в курсі:
E-mail
Підписатися



© 2014-2023 МотоЧас. Техніка для справи. Всі права захищені.